Zdravo i jednostavno

oktobar
18
2017.
Zdravo i jednostavno

TRENUTAK ISKLJUČIVO POSVEĆEN TEBI


Instant kafa je postala deo svakodnevice, polako i sigurno zamenila je „običnu“ crnu kafu. Jednostavna i lagana za pripremu, dobrog ukusa u mnogo kombinacija, našla je svoje mesto u svakodnevnom konzumiranju kod brojnih ljubitelja ovog, širom sveta, omiljenog napitka.

oktobar
04
2017.
Zdravo i jednostavno

OKREPI ČAJEM I DUH I TELO


Kao i većina ljudi, i vi verovatno bacite kesicu od čaja nakon što je upotrebite. Ali, mi ćemo vam predložiti kako da ih iskoristite na neverovatne, a vrlo korisne načine i više ne bacite nijednu! Poslužite se nekim od ovih trikova, dobro će vam doći...

septembar
21
2017.
Zdravo i jednostavno

U MLEKU JE IZVOR ZDRAVLJA!


Majčino mleko je prva hrana koju unesemo u organizam. Ali, mleko ima jednako važnu ulogu i za starije, jer je odličan izvor kalcijuma i kalijuma, pa uz mlečne proizvode ima važnu ulogu u jačanju kostiju i zuba.

septembar
07
2017.
Zdravo i jednostavno

HRONO ISHRANA POČINJE OD HLEBA


Ako pogledamo kroz vreme, dijeta je ubedljivo najpopularnija tema druge polovine prošlog i početka ovog veka. U poslednje vreme sve više puta odasvud čujemo samo Hrono! Šta je to zapravo Hrono dijeta?

avgust
23
2017.
Zdravo i jednostavno

NA KRAJU LETA ZIMNICA


Danas u savremenim uslovima života postoje različiti načini konzumiranja hrane i čuvanja namirnica tako da ishrana čoveka ne zavisi vise od sezonskog pristizanja hrane i u toku cele godine su nam dostupne sve vrste namirnica bilo u svežem stanju ili konzervisane.

avgust
10
2017.
Zdravo i jednostavno

ELIKSIR IZ DUBINE MORA!


Koliko je riba zdrava, verujemo da vam je svima dobro poznato. Riba obiluje proteinima i zdravim masnim kiselinama i kao takva predstavlja suvi izvor zdravlja. A na samom vrhu neprikosnoveno se nalazi skuša...

jul
26
2017.
Zdravo i jednostavno

U CELERU ČITAV KARDIO PROGRAM


U našem narodu postoji izreka: “Ko na srcu ima feler, navek mora jesti celer”, što su potvrdila i naučna istraživanja, jer snižava krvni pritisak, opuštajući mišiće arterija.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ana Antić, Zrenjanin

Suzana Mitić, Velika Plana

GOMEX Facebook

 

Ključne reči