novembar
24
2016.
Tehno vesti

ŠTA JE TO EE-OTPAD?


Elektronski i električni otpad nastaje odbacivanjem proizvoda i uređaja čiji rad zavisi od električne struje ili elektromagnetnog polja. Zdravstveni rizici uzrokovani opasnim materijama u elektronskom otpadu su jedan od najbitnijih razloga za brigu o kvalitetnom zbrinjavanju takvog materijala.

septembar
10
2015.
Tehno vesti

HRSKAVI DORUČAK KOJI SVA DECA OBOŽAJU!


Polazak u školu podrazumeva privikavanje deteta na učenje i nove obaveze, koje u većini slučajeva ne prati pravilna odgovarajuća ishrana. U dečji ranac roditelji često za užinu stavljaju grickalice i slatikše umesto voća i sendviča, a zbog žurbe i obaveza dete kreće u školu bez najvažnijeg obroka u toku dana - doručka...

avgust
26
2015.
Tehno vesti

GARANT SAVRŠENE ČISTOĆE - USISIVAČI NAJNOVIJE GENERACIJE!


Iako neki ne vole da usisavaju, drugi to nekako i podnose. Ono što je svakako sigurno - bez njega ne možemo. Ne postoji domaćinstvo koje danas ne poseduje tu malu, bučnu napravu. Ipak, da li ste se ikada zapitali kako i kada je nastao usisivač?

avgust
12
2015.
Tehno vesti

KAKO DA VAM DNEVNA SOBA NE IZGLEDA KAO OPERACIONA SALA!


Da li ste nekad uhvatili sebe da stojite ispred police sa "štedljivim sijalicama" i ne znate kako da odaberete pravu? Ili ste kupili "štedljivu sijalicu" na akciji u nekom marketu i kada ste je uključili, otkrili da je bele boje ili slabo svetli?

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Angelina Kosanović, Bajmok

Snežana Dončić, Karavukovo

GOMEX Facebook

 

Ključne reči