septembar
21
2017.
Higijena i svežina

LAKO DO SAVRŠENE SVEŽINE


Pravilno korišćenje laka svakako podrazumeva više od držanja boce blizu glave i pritiskanja dugmića. Prvenstveno treba da znate tačno zašto koristite lak i kako postići najbolje rezultate, a sve u cilju dobijanja savršene frizure.

septembar
07
2017.
Higijena i svežina

DAN KAO I SVAKI DRUGI


Oscilacije u nivou određenih hormona, analiziranih u različitim periodima ovulatornih procesa kod žena su tolike da to organizam izuzetno snažnog muškarca teško da bi mogao da podnese. Zato slobodno očekujte razumevanje za „one dane” od svojih partnera!

avgust
23
2017.
Higijena i svežina

ODABERI OMILJENI DETERDŽENT!


Važno je znati: za svaki tip pranja, prašak ili tečni deterdžent mora biti doziran kao što je naznačeno na pakovanju ili uputstvu za upotrebu veš mašine. 

avgust
10
2017.
Higijena i svežina

KADA JE NAJBOLJE DA SE ISTUŠIRAMO?


Da li i vi jedva čekate da posle napornog dana ili posle iscrpljujućeg treninga, stanete pod tuš i sperete sav taj umor sa sebe?

jul
26
2017.
Higijena i svežina

SASTAVNI DEO OPREME ZA PUT!


Postoji bezbroj situacija u kojima nismo u prilici da o ličnoj higijeni vodimo računa na pravi način. Može nam se desiti da smo u gradskom prevozu, na ulici, u banci, na putovanju, ili na bilo kom mestu gde nam voda i sapun nisu dostupni, a potrebno nam je da operemo ruke, lice ili da se osvežimo.

jul
11
2017.
Higijena i svežina

OSVEŽAVA I NEGUJE!


Znojenje je prirodan način na koji se telo hladi i izbacuje štetne materije, ali često ga prati i neprijatan miris. Različito se znojimo zbog stresa, vrućine ili vežbanja, a svaka vrsta znoja ima karakterističan hemijski sastav. 

jun
23
2017.
Higijena i svežina

KOSA, MOJ UDARNI ŽENSKI ATRIBUT!


U današnje vreme, zahvaljujući velikoj ponudi proizvoda za negu kose, različiti problemi kose postaju prošlost. Pre svega, neophodna je pravilna osnovna nega koja podrazumeva odabir adekvatnog šampona za pranje kose.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Angelina Kosanović, Bajmok

Snežana Dončić, Karavukovo

GOMEX Facebook

 

Ključne reči