novembar
14
2017.
Svet u šeširu

ČOKOLADNI PUT DO SRCA!


Ljubav prema čokoladi od njenog nastanka pa sve do danas, nadograđuje se novim, kreativnim sadržajima i otkrićima. To je čini i dalje omiljenom među mnogim kulturama, društvima, elitama, kraljevima i običnim ljudima.

septembar
06
2017.
Bombonjera

KAKO IGROM OSVOJITI SVET?


Rotirajuća naprava napravljena od plastike i metala, popularni spiner, iz dana u dan dobija sve više vlasnika. Opsednuti njenom jednostavnošću i zabavom koju pruža, najmlađi postaju pravi mali umetnici, pa spiner vrte na prstima, nosu, čelu ili se u društvu nadmeću ko, šta i koliko sa njim sve može.

avgust
23
2017.
Bombonjera

PRIPREME ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU!


Prilikom priprema za početak nove školske godine roditelji imaju zadatak da obezbede svojoj deci kvalitetan školski pribor. Sa druge strane, deca su sve zahtevnija i sve više traže primenu savremenih tehnologija prilikom učenja. 

jul
26
2017.
Bombonjera

PUNA USTA PUNOG ZRNA!


Zdravlje ulazi na usta i veoma često čujemo na svakom koraku da treba da vodimo zdrav život i da se zdravo hranimo. 

jun
23
2017.
Bombonjera

NOVI UKUSI STARE ČOKOLADE!


Prve četiri zemlje „odgovorne“ za proizvodnju čokolade u celom svetu su Sjedinjene Američke Države, Nemačka, Švajcarska i Belgija. Prema statistikama sprovedenim 2015. godine, zapadna Evropa čini oko 35% od ukupne svetske proizvodnje čokolade. 

maj
30
2017.
Bombonjera

ČIJA JE ČOKOLADA NAJLEPŠA?


Proces proizvodnje čokolade nije se menjao hiljadama godina. Međutim, sa industrijskom revolucijom dogodile su se mnoge promene. Pojavili su se mehanički mlinovi koji su istiskivali kakao puter, što je pomoglo da se napravi tvrda čokolada, sa daleko trajnijim rokom konzumacije nego do tada.

maj
17
2017.
Bombonjera

CRNO ZLATO CRNA ČOKOLADA!


Crna čokolada je saveznik dobrog zdravlja i dobre linije, izuzetno je zdrava i preporučuje se dnevna konzumacija od po dve do tri kockice. Naravno kada kažemo kockica ne mislimo na celu tablu.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Angelina Kosanović, Bajmok

Snežana Dončić, Karavukovo

GOMEX Facebook

 

Ključne reči