septembar
06
2017.
Bombonjera

KAKO IGROM OSVOJITI SVET?


Rotirajuća naprava napravljena od plastike i metala, popularni spiner, iz dana u dan dobija sve više vlasnika. Opsednuti njenom jednostavnošću i zabavom koju pruža, najmlađi postaju pravi mali umetnici, pa spiner vrte na prstima, nosu, čelu ili se u društvu nadmeću ko, šta i koliko sa njim sve može.

avgust
23
2017.
Bombonjera

PRIPREME ZA NOVU ŠKOLSKU GODINU!


Prilikom priprema za početak nove školske godine roditelji imaju zadatak da obezbede svojoj deci kvalitetan školski pribor. Sa druge strane, deca su sve zahtevnija i sve više traže primenu savremenih tehnologija prilikom učenja. 

jul
26
2017.
Bombonjera

PUNA USTA PUNOG ZRNA!


Zdravlje ulazi na usta i veoma često čujemo na svakom koraku da treba da vodimo zdrav život i da se zdravo hranimo. 

jun
23
2017.
Bombonjera

NOVI UKUSI STARE ČOKOLADE!


Prve četiri zemlje „odgovorne“ za proizvodnju čokolade u celom svetu su Sjedinjene Američke Države, Nemačka, Švajcarska i Belgija. Prema statistikama sprovedenim 2015. godine, zapadna Evropa čini oko 35% od ukupne svetske proizvodnje čokolade. 

maj
30
2017.
Bombonjera

ČIJA JE ČOKOLADA NAJLEPŠA?


Proces proizvodnje čokolade nije se menjao hiljadama godina. Međutim, sa industrijskom revolucijom dogodile su se mnoge promene. Pojavili su se mehanički mlinovi koji su istiskivali kakao puter, što je pomoglo da se napravi tvrda čokolada, sa daleko trajnijim rokom konzumacije nego do tada.

maj
17
2017.
Bombonjera

CRNO ZLATO CRNA ČOKOLADA!


Crna čokolada je saveznik dobrog zdravlja i dobre linije, izuzetno je zdrava i preporučuje se dnevna konzumacija od po dve do tri kockice. Naravno kada kažemo kockica ne mislimo na celu tablu.

maj
03
2017.
Bombonjera

OSVEŽENJE ZA CELU PORODICU!


Industrijski razvoj proizvodnje sladoleda u prahu počinje sredinom 19. veka, kada je i izmišljena mašina za pravljenje sladoleda.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ana Antić, Zrenjanin

Suzana Mitić, Velika Plana

GOMEX Facebook

 

Ključne reči