oktobar
18
2017.
Bata i seka

INTEGRALNO ZA RAZVOJ VAŠEG DETETA!


Šta je sve neophodno u ishrani za pravilan rast i razvoj vašeg deta? Naravno vitamini, minerali ali i svi ostali hranljivi sastojci koje može da obezbedi samo bogata i raznovrsna ishrana. Ako je pitanje da li grickalice - odgovor je zašto 
da ne, ali obratite pažnju na količine, učestalost i naravno sastav.
oktobar
04
2017.
Bata i seka

DEČIJI SPORT RAZVOJ MOTORIKE ILI PROFESIONALIZAM?


Neka deca svoje prve “sportske” korake naprave sa svega nekoliko godina, dok neki roditelji smatraju da nije potrebno da deca počnu da se bave sportom pre nego što krenu u školu. Šta je od ovoga bolje?
septembar
21
2017.
Bata i seka

KOKOS SA ČOKOLADOM KOJA SE MAŽE!


Iako raste u tropskim predelima, kokosova palma i njen plod, kokosov orah koriste se svuda na planeti. Zanimljivo je da kokos ne upija morsku vodu, može da pluta i 4.500 km, a ukoliko se ponovo nađe na tlu - isklija.

septembar
06
2017.
Bata i seka

KUHINJA ZA KREATIVNO ODRASTANJE


Da bi shvatila značaj pravilne ishrane, s decom stalno treba pričati o zdravlju, lepoti, fizičkoj kondiciji. Ne treba ih ujutru pustiti dugo da spavaju da bi sve svoje obaveze uspeli da završe na vreme. Važno je i da budu uključeni u pripremanje svoje užine.

avgust
23
2017.
Bata i seka

BRKOVI OD JOGURTA!


Ukusan i hranljiv, jogurt predstavlja odličan izbor za vaše dete - bez obzira da li ćete ga poslužiti kao okrepljujući doručak, zdravu užinu, ili laku večeru pre spavanja.

avgust
09
2017.
Bata i seka

RADOST POLASKA U ŠKOLU!


Polazak u prvi razred nije samo veliki događaj u životu deteta, već i roditelja. Ovih nekoliko saveta pomoći će vam kako da usmerite svoje dete da bolje uči i lakše pamti gradivo...

jul
26
2017.
Bata i seka

BRZO, BRZO, DA SE NE ISTOPI!


Sladoled je omiljena letnja poslastica i svi ga vole. Isto tako svi imaju isti problem sa njim - brzo se topi na visokim letnjim temperaturama. 

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ana Antić, Zrenjanin

Suzana Mitić, Velika Plana

GOMEX Facebook

 

Ključne reči