Ako niste znali

oktobar
18
2017.
Ako niste znali

SVE PREDNOSTI ZAMRZNUTOG TESTA


Promene u načinu života su glavni faktor koji je doprineo rastu upotrebe smrznutog testa. Najveći rast beleži se tokom ‘80-ih i ‘90-ih godina 20. veka  zbog promena u društvu, pre svega, rasta broja zaposlenih žena, koje zbog poslovnih obaveza provode manje vremena u pripremanju hrane. 

oktobar
04
2017.
Ako niste znali

AJVAR - PONOS I DIKA SVAKOG DOMAĆINA


Pošto je dobar ajvar sačinjen samo od povrća i malo ulja, nema puno kalorija. Sadrži belančevine, ugljene hidrate i masti.

septembar
21
2017.
Ako niste znali

DETALJI UREĐUJU ŽIVOTNI PROSTOR


Način ukrašavanja kreveta ima veliki uticaj na izgled spavaće sobe. Zato je izbor posteljine veoma bitan. Posteljine za krevet mogu da budu u raznim dezenima, bojama, sa različitim šarama, izrađene od različitih materijala i tkanina.

septembar
06
2017.
Ako niste znali

DA SPAVAMO KAO NA OBLACIMA!


Naddušeci se mogu koristiti na više različitih načina. Pre svega funkcija im je da poboljšaju udobnost podloge na kojoj spavate, kako starih tako i novih dušeka, mogu poslužiti kao dodatan ležaj za vaše goste ili kao podloga za igru za vaše mališane.

avgust
23
2017.
Ako niste znali

GRILOVANO U KUĆNIM USLOVIMA!


Urbanizacijom života u gradovima postao je prevaziđen model roštiljanja na klasičan način. Jednostavnije je grilovati (roštiljati) u tiganju za grilovanje. 

avgust
09
2017.
Ako niste znali

EGZOTIČNI PLOD U SLUŽBI VAŠEG ZDRAVLJA!


Bilo da ste gurman, pobornik pravilne ishrane ili imate zdravstvenih problema, kokosov puter je neizostavna, nezaobilazna, svakodnevna namirnica koja mora imati mesto na vašem stolu.

jul
26
2017.
Ako niste znali

KVALITET SNA POČINJE OD JASTUKA!


Izbor jastuka je nešto veoma važno jer od njega zavisi naš san, od sna naše raspoloženje preko dana, a sve zajedno se odražava na naše zdravlje. Neudoban jastuk može da prouzrokuje ne samo loše raspoloženje, nego i da pogorša probleme s kičmom, vratom, glavoboljom, alergijom i astmom.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ana Antić, Zrenjanin

Suzana Mitić, Velika Plana

GOMEX Facebook

 

Ključne reči