Ako niste znali

mart
08
2018.
Ako niste znali

OTKRILI SMO TOPLU VODU!


 

Vaš grejač za vodu ne radi? Treba vam topla voda u vašoj vikendici ili u garaži ali nemate sprovedene instalacije? Nabavite slavinu za brzo zagrevanje vode koja će za nekoliko trenutaka zagrejati vodu u neograničenim količinama! Slavinu za brzo zagrevanje vode jednostavno postavite na vaš kuhinjski slivnik, uključite je u utičnicu i imate toplu vodu.

februar
22
2018.
Ako niste znali

SVE TI PIŠE U ŠOLJICI KAFE


Veština proricanja gledanjem ili čitanjem iz šolje potiče još iz stare Kine. Naime, u drevnoj prošlosti, Kinezi su čitali sudbinu iz šolje, ali ne iz kafe već iz čaja. Na evropskim prostorima posebnu pažnju gledanju u šolju pridavali su stari Rimljani, a u Italiji se ova tradicija zadržala do današnjih dana. U novijoj istoriji, kafa postaje vrlo rasprostranjen napitak i zamenjuje čaj, pa se sada skoro u svim delovima sveta sudbina čita iz kafe.

februar
08
2018.
Ako niste znali

VODENOM PAROM U BORBI ZA HIGIJENU!


Održavanje čistoće doma podrazumeva da ste u dodiru sa hemikalijama, pa osim što taj posao može biti naporan takođe može biti i štetan za zdravlje. Međutim, postoje i drugi načini na koje možete da eliminišete nečistoću, bez izloženosti mirisima hemijskih sredstava. U tu svrhu upotrebljava se vodena para, odnosno paročistači.

januar
25
2018.
Ako niste znali

PROČISTITE ŽIVOTNI PROSTOR!


Apsorber vlage isušuje zidove, sprečava pojavu buđi i kondenzacije. Samim tim, sanira se i neprijatan miris vlage, kao i bakterije koje se razmnožavaju u ovakvim uslovima i ugrožavaju zdravlje ljudi. Na taj način, ne štitite samo sebe i svoje zdravlje već i nameštaj, električne uređaje i odeću, koji se, kako je poznato, mogu oštetiti usled delovanja vlage.
januar
11
2018.
Ako niste znali

MAČKA KOJA JE PILA KAFU!


Verovali ili ne, kafa je posle vode napitak koji se najviše konzumira u svetu. Vekovima ovaj napitak ulazi u sve pore života širom planete. Zanimljivo je da je i najstarija mačka na svetu Creme Puff, koja je živela 38 godina i tako ušla u Ginisovu knjigu rekorda, imala neobičan ritual: svakog dana pila je crnu kafu!

decembar
20
2017.
Ako niste znali

TOPLINA PRAZNIKA UZ ŠOLJICU ČAJA!


Predstoje nam novogodišnji praznici, nešto mirnih i neradnih dana. Nakon svih terevenki, buke i obilja teške hrane, lepo je probuditi se uz miris i aromu toplog čaja. Imamo preporuku za vas.

novembar
29
2017.
Ako niste znali

TERMO ČARAPAMA PROTIV GRIPA!


Dolazi sezona prehlade i gripa i zato bi trebalo da znate šta sve možete učiniti da se ne razbolite. Ovo su jednostavni načini koji pomažu u očuvanju i jačanju imunološkog sistema.
 

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Angelina Kosanović, Bajmok

Snežana Dončić, Karavukovo

GOMEX Facebook

 

Ključne reči