Avgust
10
2017.
Zdravo i jednostavno

ELIKSIR IZ DUBINE MORA!


Koliko je riba zdrava, verujemo da vam je svima dobro poznato. Riba obiluje proteinima i zdravim masnim kiselinama i kao takva predstavlja suvi izvor zdravlja. A na samom vrhu neprikosnoveno se nalazi skuša...

Juli
26
2017.
Zdravo i jednostavno

U CELERU ČITAV KARDIO PROGRAM


U našem narodu postoji izreka: “Ko na srcu ima feler, navek mora jesti celer”, što su potvrdila i naučna istraživanja, jer snižava krvni pritisak, opuštajući mišiće arterija.

Juli
11
2017.
Zdravo i jednostavno

ZDRAVLJE IZ CELOG ZRNA!


Sve je veća potreba ljudi za zdravim životom, a dobra vest je da je namirnica koje omogućuju zdrav život takođe sve više. Prekomerna težina, gojaznost i sve češći zdravstveni problem kao posledica nepravilne ishrane su nažalost svetski trend, koji nije zaobišao ni našu zemlju...

Juni
23
2017.
Zdravo i jednostavno

FILTER ZA VODU KOJA ŽIVOT ZNAČI!


Voda predstavlja izvor energije i minerala, odnosno izvor života. Ona nije značajna samo za opstanak čoveka, već i za sav živi svet na planeti. S obzirom na značaj koji ima, izvori vode moraju da se održavaju i čuvaju. 

Juni
14
2017.
Zdravo i jednostavno

DEVIČANSKI ELIKSIR POZNAT OD DAVNINA


Zdravstvene prednosti maslinovog ulja nadaleko su poznate. Zahvaljujući tome, ovo ulje je postalo jedno od onih koja se najčešće preporučuju za konzumaciju, naročito za očuvanje zdravog srca.

Maj
30
2017.
Zdravo i jednostavno

AKO POSTOJI UKUSNO I ZDRAVO TO SU ONDA ĆEVAPI


Jeste li se ikada zapitali zašto su ti “valjušci” mlevenog mesa toliko omiljeni? Činjenica je da ćevapi, kolokvijalno, govore “sto jezika”.

Maj
17
2017.
Zdravo i jednostavno

KAKO SAČUVATI SVE HRANLJIVO?


Prirodni sokovi, šejkovi i frapei od voća i povrća odličan su dodatak zdravoj ishrani, a blender je kućni aparat neophodan za pravljenje ovih napitaka punih vitamina.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Jelena Maletin Lainšček, Vršac

Slađana Đurić, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči