januar
12
2017.
Zdravo i jednostavno

ANTIOKSIDANS U JEDNOM ZALOGAJU


Masline su izvrstan antioksidans koji deluje kao “čistač” organizma od štetnih materija. Masline sadrže masnoće, ali isključivo one dobre za kojima naše telo žudi.

decembar
22
2016.
Zdravo i jednostavno

KAO U STARA DOBRA VREMENA!


Hiljadama godina uzgoj krava je bio isti. Trava i livada u letnjem periodu, seno i štala u zimskom. Tako je bilo sve do polovine dvadesetog veka. Uzgoj krava i čitav život se dramatično promenio.

decembar
07
2016.
Zdravo i jednostavno

A U SARMI VITAMINSKA BOMBA!


Višegodišnje analize pokazale su da je kupus izuzetno zdrava namirnica, a posebno onaj iz kace. Takođe potvrđuju da se kupus po sadržaju vitamina C može slobodno meriti s limunom i pomorandžom (u 100 g kupusa ima 50 mg vitamina C).

novembar
24
2016.
Zdravo i jednostavno

U TUNI JE POLA ZDRAVLJA!


Tunjevina je u svakodnevnoj ishrani idealan saveznik u borbi za zdravlje i vitalnost. Bogata vrlo kvalitetnim proteinima zadovoljiće sve vaše nutritivne potrebe, mala količina masti koju prema ličnim potrebama možete prilagoditi vašoj omiljenoj hrani još jedan je od benefita tunjevine kao našeg pouzdanog čuvara zdravlja.

novembar
10
2016.
Zdravo i jednostavno

ZDRAVO I SITO ZA DORUČAK


Mnogi ljudi znaju za to koliko je važno da ujutro, čim ustanu iz kreveta, pojedu nešto, a tek onda da se bace na svakodnevne obaveze. Međutim, mnogi ne znaju šta bi to tačno trebalo da doručkuju, pa vrlo brzo ogladne i stomak im zakrči već tokom ranog prepodneva.

oktobar
26
2016.
Zdravo i jednostavno

JOGURT - ČISTA DESETKA!


Jogurt je jedan od najpopularnijih mlečnih prozvoda trenutno, i ujedno, najbrže rastuća kategorija u industriji mleka i mlečnih proizvoda. Bilo da je dodatak obrocima ili obrok sam za sebe, jogurt je navika sa kojom rastemo.

oktobar
11
2016.
Zdravo i jednostavno

ZDRAV OBROK ZA UDAR DOBRE ENERGIJE!


Musli su jedna od retkih industrijskih namirnica sa besprekornom nutricionističkom reputacijom. Smatra se da ovi široko rasprostranjeni hranljivi proizvodi imaju temelje svog nastanka u vegetarijanskom pokretu od kraja XIX veka.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ljiljana Radovanović
Laćarak
 
Nataša Jakšić
Novi Sad

GOMEX Facebook

 

Ključne reči