Tajni sastojak

jun
14
2017.
Tajni sastojak

DORUČAK JE POLA ZDRAVLJA!


Doručak jeste najvažniji obrok za svakog čoveka. Roditelji nas još od malena uče onoj čuvenoj izreci: “Doručak pojedi sam, ručak podeli sa prijateljem, a večeru daj neprijatelju”. 

maj
30
2017.
Tajni sastojak

DOKAZANO: KRAVE VOLE OPERU!


Sigurno ste se mnogo puta našli pred vitrinom punom šarenih voćnih i čokoladnih ukusa, čekajući da poslastičar zahvati kuglu sladoleda s vašim omiljenim ukusom. Ali, sigurno nikada u toj paleti boja niste imali da birate crni sladoled. E pa, sad postoji i to... 

maj
17
2017.
Tajni sastojak

DINSTANJE MESA U INSTANT SUPI!


Da li je moguće napraviti kompleksan ručak bez celodnevnog utroška vremena, gomile sudova, i prethodnog višesatnog kreativnog surfovanja po internetu? Naš odgovor je DA. Ali je potrebno znati par kulinarskih tajni.

maj
03
2017.
Tajni sastojak

KULINARSKE BRAVURE OD OBIČNOG PUDINGA


Danas uz tradicionalne, klasične, pudinge za kuvanje postoje i pudinzi bez kuvanja, za toplu i hladnu pripremu, kao i već gotovi pudinzi. Dovoljno je prašak samo usuti u hladno mleko, mutiti jedan minut i poslužiti.

april
19
2017.
Tajni sastojak

I SOČNO I UKUSNO!


Sosovi mogu biti tečni ili polutečni. Čine da hrana izgleda i miriše bolje, da ima bolji i pikantniji ukus, ali i olakšavaju varenje. Mogu se konzumirati uz predjela i glavna jela, uz sve vrste pečenog, kuvanog i pohovanog mesa, ribe i povrća. 

april
05
2017.
Tajni sastojak

IMA LI KIFLICA BEZ MARGARINA?


Da li ste znali da reč “margarin” dolazi iz grčkog jezika od reči koja označava “biser”, jer je prvi margarin bio tvrd, beo i sjajan. 

mart
22
2017.
Tajni sastojak

NOVO VREME STARE VRSTE HLEBA!


Pod brašnom u užem smislu podrazumevamo proizvode dobijene mlevenjem žitarica: pšenice, raži, ječma, zobi, kukuruza, pirinča, prosa, heljde... Danas na tržištu postoje različiti tipovi brašna za različite namene. 

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Vera Milosavljević, Beograd

Đurđina Mik, Crepaja

GOMEX Facebook

 

Ključne reči