Tajni sastojak

Avgust
10
2017.
Tajni sastojak

VITAMINSKI UDAR KOJI OSVEŽAVA!


Adekvatan unos vitamina i minerala važan je za zdravlje, ali ih kroz ishranu organizam često ne dobija dovoljno. Zato mnogi posežu za njihovim dodacima u raznim oblicima.

Juli
26
2017.
Tajni sastojak

VIRŠLA KAO IZ FRANKFURTA


Ranije generacije se sećaju viršli koje su se prodavale u paru, u lepinjici sa običnim ili ljutim senfom, dok ih mlađi češće jedu u vidu hot doga, prema američkom načinu konzumiranja viršle - u kifli, sa senfom i kečapom. 

Juli
11
2017.
Tajni sastojak

TATAR, TARTAR ILI TARATOR NIJE BAŠ ISTO!


Šta ćeš dobiti ako u restoranu naručiš tartar biftek, tarator sos i tatar salatu? Ništa, osim podsmeha jer si neznalica koji je sve pobrkao.

Juni
23
2017.
Tajni sastojak

ŠTA TI JE RUČAK BEZ PAVLAKE?


Kisela pavlaka je namirnica koja na našim prostorima ima poseban status. Ona se već dugi niz godina upotrebljava kao namaz za doručak i neizostavan je preliv preko različitih kulinarskih đakonija koja zahtevaju upravo dodatak ove pavlake kako bi ukusi bili potpuni.

Juni
14
2017.
Tajni sastojak

DORUČAK JE POLA ZDRAVLJA!


Doručak jeste najvažniji obrok za svakog čoveka. Roditelji nas još od malena uče onoj čuvenoj izreci: “Doručak pojedi sam, ručak podeli sa prijateljem, a večeru daj neprijatelju”. 

Maj
30
2017.
Tajni sastojak

DOKAZANO: KRAVE VOLE OPERU!


Sigurno ste se mnogo puta našli pred vitrinom punom šarenih voćnih i čokoladnih ukusa, čekajući da poslastičar zahvati kuglu sladoleda s vašim omiljenim ukusom. Ali, sigurno nikada u toj paleti boja niste imali da birate crni sladoled. E pa, sad postoji i to... 

Maj
17
2017.
Tajni sastojak

DINSTANJE MESA U INSTANT SUPI!


Da li je moguće napraviti kompleksan ručak bez celodnevnog utroška vremena, gomile sudova, i prethodnog višesatnog kreativnog surfovanja po internetu? Naš odgovor je DA. Ali je potrebno znati par kulinarskih tajni.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Jelena Maletin Lainšček, Vršac

Slađana Đurić, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči