maj
17
2017.
Tajni sastojak

DINSTANJE MESA U INSTANT SUPI!


Da li je moguće napraviti kompleksan ručak bez celodnevnog utroška vremena, gomile sudova, i prethodnog višesatnog kreativnog surfovanja po internetu? Naš odgovor je DA. Ali je potrebno znati par kulinarskih tajni.

maj
03
2017.
Tajni sastojak

KULINARSKE BRAVURE OD OBIČNOG PUDINGA


Danas uz tradicionalne, klasične, pudinge za kuvanje postoje i pudinzi bez kuvanja, za toplu i hladnu pripremu, kao i već gotovi pudinzi. Dovoljno je prašak samo usuti u hladno mleko, mutiti jedan minut i poslužiti.

april
19
2017.
Tajni sastojak

I SOČNO I UKUSNO!


Sosovi mogu biti tečni ili polutečni. Čine da hrana izgleda i miriše bolje, da ima bolji i pikantniji ukus, ali i olakšavaju varenje. Mogu se konzumirati uz predjela i glavna jela, uz sve vrste pečenog, kuvanog i pohovanog mesa, ribe i povrća. 

april
05
2017.
Tajni sastojak

IMA LI KIFLICA BEZ MARGARINA?


Da li ste znali da reč “margarin” dolazi iz grčkog jezika od reči koja označava “biser”, jer je prvi margarin bio tvrd, beo i sjajan. 

mart
22
2017.
Tajni sastojak

NOVO VREME STARE VRSTE HLEBA!


Pod brašnom u užem smislu podrazumevamo proizvode dobijene mlevenjem žitarica: pšenice, raži, ječma, zobi, kukuruza, pirinča, prosa, heljde... Danas na tržištu postoje različiti tipovi brašna za različite namene. 

mart
09
2017.
Tajni sastojak

GOJAZNOST, BOLEST KOJA SE LEČI


Čajevi su bogati antioksidansima, polifenolima i ostalim zdravim sastojcima, pa su zato najbolji izbor kad poželite da se bacite na dijetu. Nekoliko šolja dnevno učiniće čuda za vašu liniju!

januar
25
2017.
Tajni sastojak

NASTAO SLUČAJNO, POSTAO HIT!


Kornfleks je nastao sasvim slučajno – dva brata Kelog (osnivači čuvene kompanije Kellog’s) rešila su 1894. godine da poboljšaju dijetu bolničkim pacijentima.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Nada Dojčinović, Ratkovo

Dijana Višnjei, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči