Podrum

maj
17
2017.
Podrum

LIMENKA ILI FLAŠA?


Zvuk otvaranja konzerve piva gotovo je postao sinonim za ispijanje istog. Međutim, čini se da za većinu pivopija pravo pivo dolazi u staklenoj flaši. Da li su staklene flaše zaista bolje od konzervi?

maj
03
2017.
Podrum

SA UKUSOM POBEDE!


Opšti trendovi u svetu nalažu čovekov osvrt ka tradiciji i vraćanje prirodi. Kvas je jedan od očitih primera ovog trenda.

april
19
2017.
Podrum

LIMUN U PIVU GARANTUJE OSVEŽENJE


Šta je bolje od hladnog piva dok letnje Sunce neumoljivo prži? Verovatno dva hladna piva. A možda i hladno pivo sa dodatkom omiljenog soka. Zvuči vam čudno?

april
05
2017.
Podrum

NEOPHODNI MINERALI I TO SA MEHURIĆIMA!


Mineralna voda je verovatno najzdravije piće koje nam je dostupno. Ona uključuje supstance koje su neophodne našem organizmu i mogu pomoći u postizanju optimalnog zdravlja.

mart
22
2017.
Podrum

CRNO PIVO PO "STATUTU"


Kada pričamo o dobrom provodu, važno je da obezbedimo tri stvari - dobru hranu, dobro društvo, ali i dobro piće! Kvalitetno pivo, a pogotovo crno, može odlično da se kombinuje uz mnoge gurmanluke koje svi volimo.

mart
09
2017.
Podrum

RUMENA KAO BRESKVICA


Poreklom iz Kine, breskva je sa oko 2.500 sorti, jedna od najrasprostranjenijih vrsta voća, a pretpostavlja se da ju je u Evropu doneo Marko Polo. Kinezi visoko vrednuju hranljive osobine breskve i smatraju je simbolom dugovečnosti.

februar
21
2017.
Podrum

IDEALAN SPOJ HRANE I PIĆA


Idealan par ipak postoji. Pivo i kobasica savršeno odgovaraju jedno drugom. Gorko, lagano penušavo i oštro pivo najbolje naglašava bogat, pun i izdašan ukus kobasice. Ona je, sa druge strane, mesnata i punog ukusa i “lomi” se pod promilima piva.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Nada Dojčinović, Ratkovo

Dijana Višnjei, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči