Podrum

jun
14
2017.
Podrum

VODA - POKRETAČ ČITAVE PRIRODE


Voda je, po rečima Leonarda da Vinčija, “sila pokretač cele prirode”. Tako je i u ljudskom organizmu, gde je voda najzastupljenija supstanca i predstavlja medijum u skoro svim vitalnim funkcijama.

maj
30
2017.
Podrum

ENERGIJA KOJA POKREĆE!


Energetska pića su nastala iz želje da se pomogne ljudima u prevazilaženju fizičkih napora, sa idejom o davanju dodatne energije i poboljšanju opšteg stanja ljudskog organizma. Takođe, marker su životnog stila, obeležje modernog, aktivnog čoveka.

maj
17
2017.
Podrum

LIMENKA ILI FLAŠA?


Zvuk otvaranja konzerve piva gotovo je postao sinonim za ispijanje istog. Međutim, čini se da za većinu pivopija pravo pivo dolazi u staklenoj flaši. Da li su staklene flaše zaista bolje od konzervi?

maj
03
2017.
Podrum

SA UKUSOM POBEDE!


Opšti trendovi u svetu nalažu čovekov osvrt ka tradiciji i vraćanje prirodi. Kvas je jedan od očitih primera ovog trenda.

april
19
2017.
Podrum

LIMUN U PIVU GARANTUJE OSVEŽENJE


Šta je bolje od hladnog piva dok letnje Sunce neumoljivo prži? Verovatno dva hladna piva. A možda i hladno pivo sa dodatkom omiljenog soka. Zvuči vam čudno?

april
05
2017.
Podrum

NEOPHODNI MINERALI I TO SA MEHURIĆIMA!


Mineralna voda je verovatno najzdravije piće koje nam je dostupno. Ona uključuje supstance koje su neophodne našem organizmu i mogu pomoći u postizanju optimalnog zdravlja.

mart
22
2017.
Podrum

CRNO PIVO PO "STATUTU"


Kada pričamo o dobrom provodu, važno je da obezbedimo tri stvari - dobru hranu, dobro društvo, ali i dobro piće! Kvalitetno pivo, a pogotovo crno, može odlično da se kombinuje uz mnoge gurmanluke koje svi volimo.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Vera Milosavljević, Beograd

Đurđina Mik, Crepaja

GOMEX Facebook

 

Ključne reči