Avgust
10
2017.
Podrum

GORAK A SLADAK, KO BI MU ODOLEO?


Biter lemon je osvežavajuće gazirano bezalkoholno piće poznato u čitavom svetu. Njegov blago gorki ukus i aroma limuna su ono što ovo piće čini prepoznatljivim, ali i omiljenim velikom broju ljudi.

Juli
26
2017.
Podrum

HLADAN KAO ŠPRICER


Zlobnici kažu da je moda pravljenja špricera nastala usled loših, kiselih vina točenih u gostionicama u vreme Austrougarske monarhije, ali mešanje vina i vode praktikovalo se još u antičko doba. U staroj Grčkoj varvarima su smatrani oni koji su pili čisto vino.

Juli
11
2017.
Podrum

VITAMINI IZ KVASA


Kvas je osvežavajuće bezalkoholno piće koje se dobija iz ječma, heljde, raži, jezgrastog voća i meda uz pomoć vrenja pivskim kvascem. Pošto je vrenje kvasca ključni proces u proizvodnji ovog pića, logično je što se proizvod naziva kvas. 

Juni
23
2017.
Podrum

LEDENO VOĆNO OSVEŽENJE!


Čaj kao izbor napitka za vrele letnje dane ne zvuči kao idealno rešenje, ali kad se radi o ledenom čaju, onda je prijatno osveženje koje nam ovaj osvežavajući napitak može doneti pravo savršenstvo.

Juni
14
2017.
Podrum

VODA - POKRETAČ ČITAVE PRIRODE


Voda je, po rečima Leonarda da Vinčija, “sila pokretač cele prirode”. Tako je i u ljudskom organizmu, gde je voda najzastupljenija supstanca i predstavlja medijum u skoro svim vitalnim funkcijama.

Maj
03
2017.
Podrum

SA UKUSOM POBEDE!


Opšti trendovi u svetu nalažu čovekov osvrt ka tradiciji i vraćanje prirodi. Kvas je jedan od očitih primera ovog trenda.

April
05
2017.
Podrum

NEOPHODNI MINERALI I TO SA MEHURIĆIMA!


Mineralna voda je verovatno najzdravije piće koje nam je dostupno. Ona uključuje supstance koje su neophodne našem organizmu i mogu pomoći u postizanju optimalnog zdravlja.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Jelena Maletin Lainšček, Vršac

Slađana Đurić, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči