Penušavo i sveže

Avgust
10
2017.
Penušavo i sveže

KADA JE NAJBOLJE DA SE ISTUŠIRAMO?


Da li i vi jedva čekate da posle napornog dana ili posle iscrpljujućeg treninga, stanete pod tuš i sperete sav taj umor sa sebe?

Juli
26
2017.
Penušavo i sveže

SASTAVNI DEO OPREME ZA PUT!


Postoji bezbroj situacija u kojima nismo u prilici da o ličnoj higijeni vodimo računa na pravi način. Može nam se desiti da smo u gradskom prevozu, na ulici, u banci, na putovanju, ili na bilo kom mestu gde nam voda i sapun nisu dostupni, a potrebno nam je da operemo ruke, lice ili da se osvežimo.

Juli
11
2017.
Penušavo i sveže

OSVEŽAVA I NEGUJE!


Znojenje je prirodan način na koji se telo hladi i izbacuje štetne materije, ali često ga prati i neprijatan miris. Različito se znojimo zbog stresa, vrućine ili vežbanja, a svaka vrsta znoja ima karakterističan hemijski sastav. 

Juni
23
2017.
Penušavo i sveže

KOSA, MOJ UDARNI ŽENSKI ATRIBUT!


U današnje vreme, zahvaljujući velikoj ponudi proizvoda za negu kose, različiti problemi kose postaju prošlost. Pre svega, neophodna je pravilna osnovna nega koja podrazumeva odabir adekvatnog šampona za pranje kose.

Juni
14
2017.
Penušavo i sveže

MOJA JE KOŽA MEKA I NEŽNA KAO PAMUK


Mleko za telo je veoma bitan deo lične higijene. Pri svakom tuširanju skidamo zaštitni sloj sa kože koji nas štiti od bakterija i upravo tu je važan vid zaštite mleko za telo.

Maj
30
2017.
Penušavo i sveže

UŽIVANJE NA SUNCU SA DOZOM OPREZA!


Industrija proizvoda za sunčanje procvetala je zbog globalnog otopljenja, ozonskih rupa i neprestanih saveta lekara, ali i želje da barem mesec dana godišnje izgledamo preplanulo i seksi, po svaku cenu...

Maj
17
2017.
Penušavo i sveže

DEPILACIJA - UŽIVANJE ILI NOĆNA MORA


Leto je na pragu. Klasičan brijač, krema za depilaciju ili trakice za depilaciju? Krema ili gel za negu kože posle brijanja ili depiliranja? Pitanja su koja ovih dana okupiraju...

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Jelena Maletin Lainšček, Vršac

Slađana Đurić, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči