mart
22
2017.
Penušavo i sveže

MOJA KOSA IMA POSEBAN TRETMAN


Kosa ne može da vam se požali dok trpi zlostavljanja kao što su često pranje kose, bojenje kose, feniranje kose i ispravljanje kose. Međutim, čak i najkvalitetnija kosa na kraju dosegne do tačke bez povratka, pa tek onda shvatimo da kosa nije neuništiva.

mart
09
2017.
Penušavo i sveže

KADA JE PASTA ZA ZUBE ZAVRTELA TOČAK ISTORIJE?


Većina populacije u razvijenim zemljama smatra da je pranje zuba bar dva puta u toku dana njihova obavezna aktivnost, koju ni po koju cenu ne smeju preskočiti. Pranje zuba treba da traje najmanje dva minuta, a pravilno održavanje oralne higijene nezamislivo je bez paste za zube.

februar
21
2017.
Penušavo i sveže

BLISTAV VEŠ PONOS SVAKOG DOMAĆINSTVA


Naše bake su rublje prale ručno, sapunom, a mi uz svu modernu tehnologiju i daleko veći izbor deterdženata još uvek tražimo onaj koji će najbolje oprati rublje ili ga učiniti savršeno belim, baš kao u reklamama.

februar
09
2017.
Penušavo i sveže

ŠTA O KARAKTERU GOVORI BOJA VAŠIH NOKTIJU?


Kada se u parfimeriji nađete ispred štanda prepunog lakova za nokte i birate boju za sebe, vi ne birate samo lak koji odgovara vašem stilu, već i vaš lični pečat.

januar
25
2017.
Penušavo i sveže

DEZODORANS POTPOMAŽE VAŠE SAMOPOUZDANJE!


Bilo da se osoba bavi sportom, radi težak fizički posao, sedi u kancelariji ili negde na suncu, znojenje je normalan telesni proces kojim se ljudsko telo hladi i reguliše telesnu temperaturu. 

januar
11
2017.
Penušavo i sveže

RUKE SU OGLEDALO NEGOVANE ŽENE


Koža u zimskim uslovima lako dehidrira i treba joj intenzivnija nega. To naročito važi za osetljiviju kožu koja je sklona upalama, crvenilu i ljušćenju.

decembar
22
2016.
Penušavo i sveže

ŠTA POKLONITI DRAGOJ OSOBI?


Prvo i osnovno pravilo kod kupovine poklona je da budete što praktičniji. Ne vredi bacati novac na nešto što osoba kojoj je poklon namenjen neće koristiti.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Danijela Jovanović, Lazarevac

Aleksandra Kovačević, Omoljica

GOMEX Facebook

 

Ključne reči