maj
17
2017.
Penušavo i sveže

DEPILACIJA - UŽIVANJE ILI NOĆNA MORA


Leto je na pragu. Klasičan brijač, krema za depilaciju ili trakice za depilaciju? Krema ili gel za negu kože posle brijanja ili depiliranja? Pitanja su koja ovih dana okupiraju...

april
19
2017.
Penušavo i sveže

ZA UŽIVANJE BEZ DOSADNIH KOMARACA!


Proleće i leto su istovremeno i sezone raznih buba, dosadnih komaraca, mušica i osa. Ujedi ovih napasti ne samo da mogu da budu bolni, već i veoma opasni. 

april
05
2017.
Penušavo i sveže

PRANJE SUDOVA SA ZADOVOLJSTVOM!


Bez obzira na intenzitet savremenih sredstava za pranje budite realni. Neka vas ne mrzi da pre stavljanja sudova u vašu mašinu, properete krupno posuđe i tanjire, makar u hladnoj vodi četkom za skidanje krupnih komada hrane.

mart
22
2017.
Penušavo i sveže

MOJA KOSA IMA POSEBAN TRETMAN


Kosa ne može da vam se požali dok trpi zlostavljanja kao što su često pranje kose, bojenje kose, feniranje kose i ispravljanje kose. Međutim, čak i najkvalitetnija kosa na kraju dosegne do tačke bez povratka, pa tek onda shvatimo da kosa nije neuništiva.

mart
09
2017.
Penušavo i sveže

KADA JE PASTA ZA ZUBE ZAVRTELA TOČAK ISTORIJE?


Većina populacije u razvijenim zemljama smatra da je pranje zuba bar dva puta u toku dana njihova obavezna aktivnost, koju ni po koju cenu ne smeju preskočiti. Pranje zuba treba da traje najmanje dva minuta, a pravilno održavanje oralne higijene nezamislivo je bez paste za zube.

februar
21
2017.
Penušavo i sveže

BLISTAV VEŠ PONOS SVAKOG DOMAĆINSTVA


Naše bake su rublje prale ručno, sapunom, a mi uz svu modernu tehnologiju i daleko veći izbor deterdženata još uvek tražimo onaj koji će najbolje oprati rublje ili ga učiniti savršeno belim, baš kao u reklamama.

februar
09
2017.
Penušavo i sveže

ŠTA O KARAKTERU GOVORI BOJA VAŠIH NOKTIJU?


Kada se u parfimeriji nađete ispred štanda prepunog lakova za nokte i birate boju za sebe, vi ne birate samo lak koji odgovara vašem stilu, već i vaš lični pečat.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Nada Dojčinović, Ratkovo

Dijana Višnjei, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči