februar
09
2017.
Penušavo i sveže

ŠTA O KARAKTERU GOVORI BOJA VAŠIH NOKTIJU?


Kada se u parfimeriji nađete ispred štanda prepunog lakova za nokte i birate boju za sebe, vi ne birate samo lak koji odgovara vašem stilu, već i vaš lični pečat.

januar
25
2017.
Penušavo i sveže

DEZODORANS POTPOMAŽE VAŠE SAMOPOUZDANJE!


Bilo da se osoba bavi sportom, radi težak fizički posao, sedi u kancelariji ili negde na suncu, znojenje je normalan telesni proces kojim se ljudsko telo hladi i reguliše telesnu temperaturu. 

januar
11
2017.
Penušavo i sveže

RUKE SU OGLEDALO NEGOVANE ŽENE


Koža u zimskim uslovima lako dehidrira i treba joj intenzivnija nega. To naročito važi za osetljiviju kožu koja je sklona upalama, crvenilu i ljušćenju.

decembar
22
2016.
Penušavo i sveže

ŠTA POKLONITI DRAGOJ OSOBI?


Prvo i osnovno pravilo kod kupovine poklona je da budete što praktičniji. Ne vredi bacati novac na nešto što osoba kojoj je poklon namenjen neće koristiti.

decembar
07
2016.
Penušavo i sveže

NEGUJTE LICE SA PONOSOM NOSITE SVOJE BORE!


Šta odaju bore? Duži životni vek, želju za mladolikim izgledom, brigu o telu… Istina, bore su prvi vidljivi znak starenja, ali pre svega one odaju ličnost i proživljena iskustva. Ako ih ispeglate, nećete izbrisati uzroke zbog kojih su nastale.

novembar
24
2016.
Penušavo i sveže

KAKO DA SE ZABLISTA?


Volite kada su vam podovi u kući čisti i sjajni? Ne znate koje sredstvo za čišćenje koristiti za materijale od kojih vam je pod napravljen? Oni podovi koji su glatki i lakirani ne predstavljaju veliku muku pri održavanju.

novembar
10
2016.
Penušavo i sveže

NEŽNO I MEKO MUŠKO LICE!


Hteli to ili ne, nega kože lica iz dana u dan sve više postaje deo svakodnevne muške higijene. Svakodnevno brijanje, tretiranje kože losionima i afteršejvovima koji uz sve često sadrže i alkohol idu u prilog tvrdnji da je nega lica muškarcima neophodna.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Jadranka Svilokos, Zrenjanin

Marija Spasojević, Novi Sad

GOMEX Facebook

 

Ključne reči