januar
11
2017.
Penušavo i sveže

RUKE SU OGLEDALO NEGOVANE ŽENE


Koža u zimskim uslovima lako dehidrira i treba joj intenzivnija nega. To naročito važi za osetljiviju kožu koja je sklona upalama, crvenilu i ljušćenju.

decembar
22
2016.
Penušavo i sveže

ŠTA POKLONITI DRAGOJ OSOBI?


Prvo i osnovno pravilo kod kupovine poklona je da budete što praktičniji. Ne vredi bacati novac na nešto što osoba kojoj je poklon namenjen neće koristiti.

decembar
07
2016.
Penušavo i sveže

NEGUJTE LICE SA PONOSOM NOSITE SVOJE BORE!


Šta odaju bore? Duži životni vek, želju za mladolikim izgledom, brigu o telu… Istina, bore su prvi vidljivi znak starenja, ali pre svega one odaju ličnost i proživljena iskustva. Ako ih ispeglate, nećete izbrisati uzroke zbog kojih su nastale.

novembar
24
2016.
Penušavo i sveže

KAKO DA SE ZABLISTA?


Volite kada su vam podovi u kući čisti i sjajni? Ne znate koje sredstvo za čišćenje koristiti za materijale od kojih vam je pod napravljen? Oni podovi koji su glatki i lakirani ne predstavljaju veliku muku pri održavanju.

novembar
10
2016.
Penušavo i sveže

NEŽNO I MEKO MUŠKO LICE!


Hteli to ili ne, nega kože lica iz dana u dan sve više postaje deo svakodnevne muške higijene. Svakodnevno brijanje, tretiranje kože losionima i afteršejvovima koji uz sve često sadrže i alkohol idu u prilog tvrdnji da je nega lica muškarcima neophodna.

oktobar
26
2016.
Penušavo i sveže

OMEKŠAVA OSVEŽAVA


Bez omekšivača za veš garderoba ne bi bila tako mekana i mirišljava, tako da teško da možemo da zamislimo pranje bez njega, zar ne? Ali, osim ove svoje glavne funkcije, omekšivač možete da upotrebite u još nekoliko situacija.

oktobar
11
2016.
Penušavo i sveže

SVAKO VEČE SKIDAJTE ŠMINKU


Veoma je važno za zdravlje vaše kože da skinete svu šminku pred spavanje svake večeri. Ako ostavite šminku preko noći na koži, to može začepiti vaše pore i uzrokovati pojavu akni.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ljiljana Radovanović
Laćarak
 
Nataša Jakšić
Novi Sad

GOMEX Facebook

 

Ključne reči