Domaća trpeza

februar
09
2017.
Domaća trpeza

ČAK I PITA MOŽE DA SE KLASIFIKUJE


Pita je onaj tajni sastojak koji iznesemo na trpezu svaki put kada sestra od tetke dovede muža Francuza u posetu Srbiji i zbog čijeg ukusa on još dugo prepričava odmor svojim prijateljima...

januar
25
2017.
Domaća trpeza

ODMRZNI GA TEK KAD GOSTI STIGNU


U situacijama kada ste u nekoj žurbi ili vam se jednostavno ne kuva, valja imati određene namirnice u zamrzivaču, kako bi obrok bio gotov za svega nekoliko minuta. Koje su to namirnice?

januar
11
2017.
Domaća trpeza

KAD ZAMIRIŠE NA DIMLJENO!


Drvo za dobijanje dima treba da bude neobrađeno, suvo i zdravo. Najbolji su bukva, jasen, hrast, jova, grab i druga tvrda drva.

decembar
21
2016.
Domaća trpeza

NEMA PRAZNIKA BEZ MIRISA SARME!


Najvatreniji obožavatelji sarme kažu da mogu da je jedu više od deset dana za svaki obrok. Kaže se i da što duže stoji i što se više podgreva postaje sve bolja.

decembar
07
2016.
Domaća trpeza

MIRIS ČAJNE, MIRIS PRAZNIČNE TRPEZE


Priznaćemo vam nešto... Kad god dođemo na odeljenje mesare i mesnih delikatesa, uvek, ali uvek prvo naručujemo čajnu kobasicu. Zašto baš čajna kobasica? Pa zato jer je fina.

novembar
23
2016.
Domaća trpeza

KOBAJA SA RENOM, PA NEMA BOLJE KOMBINACIJE


Ren je izuzetna biljka koja čisti ceo organizam, ubrzava metabolizam i trebalo bi da bude češće u ishrani naročito u zimskim mesecima. 

novembar
10
2016.
Domaća trpeza

NAJBITNIJI ZAČIN ZA KOBASICU JE MESO!


Zapečeni pasulj, kobasica, pire krompir i makaroni sa sirom hrana su koja pruža najbolju utehu, tvrde istraživači. Istraživači su ispitali ne samo sastojke raznih vrsta hrane, već i reakcije potrošača na miris, ukus i boju jela.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Jadranka Svilokos, Zrenjanin

Marija Spasojević, Novi Sad

GOMEX Facebook

 

Ključne reči