Bombonjera

januar
11
2017.
Bombonjera

SLATKIŠ ZA SVAKI DAN


Istorija napolitanki počinje još u staroj Grčkoj, gde je pronađena prva presa za napolitanke. Masovna upotreba u Evropi datira još od 13. veka, kada su se prodavale na svim proslavama, vašarima, svetkovinama.

decembar
21
2016.
Bombonjera

ŠTA AKO SANJAM BOMBONE?


Snovi o bombonama su česti ukoliko volite da jedete slatkiše u realnom životu i ukoliko ste nedavno jeli neke ukusne bombone. Takođe, ako ste na dijeti i izbegavate bombone, moguće je da će se vaša želja za ovim slatkišima reflektovati u snu.

decembar
07
2016.
Bombonjera

FILMSKA OSTVARENJA INSPIRISANA ČOKOLADOM


Samo za odane ljubitelje sedme umetnosti i najpopularnijeg slatkiša na planeti pripremili smo listu filmskih ostvarenja koja će u vama povećati želju za čokoladom. Sledi lista filmova koje je baš čokolada učinila neodoljivim i uspešnim...

novembar
23
2016.
Bombonjera

DA LI SAM DANAS JOŠ MALO PORASLA?


Redovna provera i merenje visine deteta su od vitalnog značaja za njegov razvoj i moraju se obavljati sa velikom preciznošću kako bi taj značaj bio i iskorišćen. Visina je vrlo dobar pokazatelj dečijeg zdravlja, razvoja, ishrane kao i da li dete reaguje na određene terapije.

novembar
10
2016.
Bombonjera

KAD POKLANJAŠ NEKA BUDE SA STILOM


Praznici su vreme kada se trudimo da obnovimo veze sa dragim ljudima, kada želimo da se okružimo najbližim osobama, a pokloni su neizostavni deo te priče.

oktobar
26
2016.
Bombonjera

SLATKIŠ SA RUMOM UKUS DALEKIH MORA


U receptima za kolače mogu se naći brojne vrste alkoholnih pića. Najčešće je to rum ili razni likeri poput amareta, limonćele, maraskina i likera na bazi kafe. 

oktobar
11
2016.
Bombonjera

NEODOLJIVE ČOKOLADNE KOMBINACIJE


Svi vole čokoladu. Različite kulture i civilizacije pripisivale su joj magijska svojstva, koristile je u kultovima i religijskim ritualima, nazivale je hranom bogova. Čak je i njeno ime slično u većini svetskih jezika.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ljiljana Radovanović
Laćarak
 
Nataša Jakšić
Novi Sad

GOMEX Facebook

 

Ključne reči