Bombonjera

maj
17
2017.
Bombonjera

CRNO ZLATO CRNA ČOKOLADA!


Crna čokolada je saveznik dobrog zdravlja i dobre linije, izuzetno je zdrava i preporučuje se dnevna konzumacija od po dve do tri kockice. Naravno kada kažemo kockica ne mislimo na celu tablu.

maj
03
2017.
Bombonjera

OSVEŽENJE ZA CELU PORODICU!


Industrijski razvoj proizvodnje sladoleda u prahu počinje sredinom 19. veka, kada je i izmišljena mašina za pravljenje sladoleda.

april
19
2017.
Bombonjera

SLADOLED KAO GLOBALNI FENOMEN!


Znamo da je ukusan, da osvežava, da nema osobe koja ga ne voli, ali možete li da pretpostavite koji je najpopularniji ukus sladoleda? Ako ste rekli vanila, pogodili ste.

april
05
2017.
Bombonjera

KOLEKCIJA EMOTIVNE VREDNOSTI!


Obična zabava sakupljanja raznih predmeta prvo uglavnom prelazi u naviku, a zatim u strast. Kolekcionari vrlo ozbiljno shvataju svoj hobi, ali kako i ne bi kad su mnogi kolekcionarski predmeti od neprocenjive vrednosti...

mart
22
2017.
Bombonjera

KADA SPOJIŠ BISKVIT SA MIRISOM MEDITERANA!


Reč “biskvit” potiče iz latinskog jezika od reči “bis cotus” što znači dvaput pečen. Ideja pravljenja biskvita potiče još od Rimljana. Ipak, poznato je da su pripremani još u Srednjem veku.

mart
09
2017.
Bombonjera

NEODOLJIVI UKUSNI A OKRUGLI I HRSKAVI!


Gotovo u svakom domaćinstvu se dešava da stari hleb završi ili na simsu kao hrana za golubove, ili ubuđan, u korpi za otpatke. A može se iskoristiti na toliko načina! 

februar
21
2017.
Bombonjera

KAKO SU NASTALI ČOKOLADNI KEKSIĆI?


Čokoladni keksići, nezaboravni slatkiš iz detinjstva, nastao je u Americi. Tradicionalni recept kombinuje testo od maslaca i smeđeg i belog šećera sa polu-slatkom čokoladom. 

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Nada Dojčinović, Ratkovo

Dijana Višnjei, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči