maj
17
2017.
Bombonjera

CRNO ZLATO CRNA ČOKOLADA!


Crna čokolada je saveznik dobrog zdravlja i dobre linije, izuzetno je zdrava i preporučuje se dnevna konzumacija od po dve do tri kockice. Naravno kada kažemo kockica ne mislimo na celu tablu.

maj
03
2017.
Bombonjera

OSVEŽENJE ZA CELU PORODICU!


Industrijski razvoj proizvodnje sladoleda u prahu počinje sredinom 19. veka, kada je i izmišljena mašina za pravljenje sladoleda.

april
19
2017.
Bombonjera

SLADOLED KAO GLOBALNI FENOMEN!


Znamo da je ukusan, da osvežava, da nema osobe koja ga ne voli, ali možete li da pretpostavite koji je najpopularniji ukus sladoleda? Ako ste rekli vanila, pogodili ste.

april
05
2017.
Bombonjera

KOLEKCIJA EMOTIVNE VREDNOSTI!


Obična zabava sakupljanja raznih predmeta prvo uglavnom prelazi u naviku, a zatim u strast. Kolekcionari vrlo ozbiljno shvataju svoj hobi, ali kako i ne bi kad su mnogi kolekcionarski predmeti od neprocenjive vrednosti...

mart
22
2017.
Bombonjera

KADA SPOJIŠ BISKVIT SA MIRISOM MEDITERANA!


Reč “biskvit” potiče iz latinskog jezika od reči “bis cotus” što znači dvaput pečen. Ideja pravljenja biskvita potiče još od Rimljana. Ipak, poznato je da su pripremani još u Srednjem veku.

januar
25
2017.
Bombonjera

(NE)ZABORAVLJENI BRENDOVI BIVŠE JUGOSLAVIJE


Jugoslavija je svojevremeno obilovala prepoznatljivim brendovima, koji su u periodu posle ratova postali - tuđi. Možda je jedan od najvećih brendova sam maršal Tito, ali ne treba zanemariti ni ostale “svakodnevene stvari” koje su koristili obični Jugosloveni. 

decembar
21
2016.
Bombonjera

ŠTA AKO SANJAM BOMBONE?


Snovi o bombonama su česti ukoliko volite da jedete slatkiše u realnom životu i ukoliko ste nedavno jeli neke ukusne bombone. Takođe, ako ste na dijeti i izbegavate bombone, moguće je da će se vaša želja za ovim slatkišima reflektovati u snu.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Nada Dojčinović, Ratkovo

Dijana Višnjei, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči