decembar
21
2016.
Bombonjera

ŠTA AKO SANJAM BOMBONE?


Snovi o bombonama su česti ukoliko volite da jedete slatkiše u realnom životu i ukoliko ste nedavno jeli neke ukusne bombone. Takođe, ako ste na dijeti i izbegavate bombone, moguće je da će se vaša želja za ovim slatkišima reflektovati u snu.

decembar
07
2016.
Bombonjera

FILMSKA OSTVARENJA INSPIRISANA ČOKOLADOM


Samo za odane ljubitelje sedme umetnosti i najpopularnijeg slatkiša na planeti pripremili smo listu filmskih ostvarenja koja će u vama povećati želju za čokoladom. Sledi lista filmova koje je baš čokolada učinila neodoljivim i uspešnim...

novembar
23
2016.
Bombonjera

DA LI SAM DANAS JOŠ MALO PORASLA?


Redovna provera i merenje visine deteta su od vitalnog značaja za njegov razvoj i moraju se obavljati sa velikom preciznošću kako bi taj značaj bio i iskorišćen. Visina je vrlo dobar pokazatelj dečijeg zdravlja, razvoja, ishrane kao i da li dete reaguje na određene terapije.

oktobar
26
2016.
Bombonjera

SLATKIŠ SA RUMOM UKUS DALEKIH MORA


U receptima za kolače mogu se naći brojne vrste alkoholnih pića. Najčešće je to rum ili razni likeri poput amareta, limonćele, maraskina i likera na bazi kafe. 

oktobar
11
2016.
Bombonjera

NEODOLJIVE ČOKOLADNE KOMBINACIJE


Svi vole čokoladu. Različite kulture i civilizacije pripisivale su joj magijska svojstva, koristile je u kultovima i religijskim ritualima, nazivale je hranom bogova. Čak je i njeno ime slično u većini svetskih jezika.

septembar
14
2016.
Bombonjera

DVA VEKA "SLANE POSLASTICE"


Brza hrana sadrži velike količine ugljenih hidrata, koje značajno poboljšavaju raspoloženje kod ljudi. Nemojte preterivati sa brzom hranom, ali ukoliko loše vreme utiče na vaše raspoloženje, predlažemo da pojedete malo čipsa.

avgust
29
2016.
Bombonjera

KAKO NAUČITI DETE DA GLEDA NA SAT?


Učenje novih stvari, koje se vama čine tako jednostavne, za vašeg mališana mogu biti pravi izazov. Veliku ulogu u učenju svakako imaju roditelji.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ljiljana Radovanović
Laćarak
 
Nataša Jakšić
Novi Sad

GOMEX Facebook

 

Ključne reči