Bata i seka

januar
11
2017.
Bata i seka

DOSADNI KAŠALJ


Suv kašalj je redovni pratilac virusnih infekcija i pored ometanja dnevnih aktivnosti deteta u igri, može biti i osnovna prepreka da dete ima miran san. Ovaj tip kašlja vrlo brzo prerasta u drugi, kada se stvara velika količina sadržaja u disajnim putevima, a virusima se priključe i bakterije.

decembar
21
2016.
Bata i seka

OPERACIJA DEDA MRAZ


Sećate li se vremena kada ste čekali Deda Mraza? Kad ste čekali da osvane jutro sa paketićem ispod jelke ili u čizmi u prozoru? Onda će vam istorijat postanka i oblikovanja legendi o Deda Mrazu biti zanimljiv.

decembar
07
2016.
Bata i seka

NAJBOLJE JE ČOKOLADNO


Čokoladno mleko ima ukus detinjstva. Koju god varijantu da ste voleli, čokoladno mleko je sigurno bilo vaše omiljeno piće dok ste odrastali. Međutim, negde usput ste prestali da ga pijete jer tako stvari idu kada odrastete. Ali, razmislite ponovo... 

novembar
23
2016.
Bata i seka

ISPRED SVIH JE ČIPS!


Deca iz različitih kultura vole različite količine masne i slatke hrane i pića, sugeriše jedno istraživanje koje ruši moderan mit da su sva deca na svetu predisponirana da vole slaktiše i masan i slan junk food.

novembar
10
2016.
Bata i seka

SUVA GUZA, ZADOVOLJNA BEBA!


Prvo pitanje svakog novog roditelja i pre nego što bebica dođe na svet je - koliko ću pelena trošiti dnevno, odnosno koliko paketa pelena mesečno? Mame, tate i pedijatri slažu se da je okvirna procena – 10 do 12 pelena dnevno (tokom 24 sata).

oktobar
26
2016.
Bata i seka

BLAGO UKUSA SKRIVENO U JEZGRU


Liniju nikad nije bilo lakše upropastiti nego danas. Gomila slatkiša mami vas sa polica radnji, a izbor je neverovatan. Nebrojeno različitih ukusa čokolade, bombona, grickalica, sokova...

oktobar
11
2016.
Bata i seka

OD BUNDEVE 300 ČUDA


U mnogim zemljama bundeva je jedna od najvažnijih gajenih biljaka, a to uopšte nije začuđujuće jer je nisko kalorična namirnica sa visokim sadržajem vitamina i minerala.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Ljiljana Radovanović
Laćarak
 
Nataša Jakšić
Novi Sad

GOMEX Facebook

 

Ključne reči