Bata i seka

mart
22
2017.
Bata i seka

DA BRČKANJE BUDE UŽIVANJE!


Bebe vole da se kupaju, ali kupanje bebe zahteva određenu veštinu roditelja. Evo nekoliko saveta...

mart
09
2017.
Bata i seka

U SENDVIČU SE KRIJE TAJNA ZDRAVLJA MALIŠANA


Cilj kojem teže roditelji, staratelji, vaspitači i pedijatri je zdravo dete. Jedan od važnih činioca odrastanja deteta je i ishrana. Uz ishranu, fizička aktivnost je sastavni deo svakodnevnog života deteta bez kojeg se ne može zamisliti pravilan rast i razvoj. 

februar
21
2017.
Bata i seka

JEDINA SALATA KOJA ČINI PROLEĆE


Ako je visibaba vesnik proleća među cvećem, onda je zelena salata vesnik proleća među povrćem. Zelena salata je, kao i ostalo lisnato povrće, puna celuloze, sadrži puno vitamina i jako malo kalorija. 

februar
09
2017.
Bata i seka

ZIMSKA IDILA I ZIMSKA GARDEROBA


Potkošulja, pamučna majica dugih rukava, gaćice, hulahopke, pantalone, pa duks s kapuljačom, a onda jakna ili skafander. Zamislite da u svemu tome izađete napolje?!

januar
25
2017.
Bata i seka

IDEJA ZA BRZINSKI DORUČAK


Doručak je najvažniji dnevni obrok, naročito značajan za decu u razvoju. Obezbeđuje nutrijente koji im omogućavaju da budu aktivna tokom dana. Dobre nutritivne navike koje se stvore u detinjstvu, ostaju i u odraslom dobu... 

januar
11
2017.
Bata i seka

DOSADNI KAŠALJ


Suv kašalj je redovni pratilac virusnih infekcija i pored ometanja dnevnih aktivnosti deteta u igri, može biti i osnovna prepreka da dete ima miran san. Ovaj tip kašlja vrlo brzo prerasta u drugi, kada se stvara velika količina sadržaja u disajnim putevima, a virusima se priključe i bakterije.

decembar
21
2016.
Bata i seka

OPERACIJA DEDA MRAZ


Sećate li se vremena kada ste čekali Deda Mraza? Kad ste čekali da osvane jutro sa paketićem ispod jelke ili u čizmi u prozoru? Onda će vam istorijat postanka i oblikovanja legendi o Deda Mrazu biti zanimljiv.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Danijela Jovanović, Lazarevac

Aleksandra Kovačević, Omoljica

GOMEX Facebook

 

Ključne reči