mart
22
2017.
Bata i seka

DA BRČKANJE BUDE UŽIVANJE!


Bebe vole da se kupaju, ali kupanje bebe zahteva određenu veštinu roditelja. Evo nekoliko saveta...

mart
09
2017.
Bata i seka

U SENDVIČU SE KRIJE TAJNA ZDRAVLJA MALIŠANA


Cilj kojem teže roditelji, staratelji, vaspitači i pedijatri je zdravo dete. Jedan od važnih činioca odrastanja deteta je i ishrana. Uz ishranu, fizička aktivnost je sastavni deo svakodnevnog života deteta bez kojeg se ne može zamisliti pravilan rast i razvoj. 

januar
25
2017.
Bata i seka

IDEJA ZA BRZINSKI DORUČAK


Doručak je najvažniji dnevni obrok, naročito značajan za decu u razvoju. Obezbeđuje nutrijente koji im omogućavaju da budu aktivna tokom dana. Dobre nutritivne navike koje se stvore u detinjstvu, ostaju i u odraslom dobu... 

januar
11
2017.
Bata i seka

DOSADNI KAŠALJ


Suv kašalj je redovni pratilac virusnih infekcija i pored ometanja dnevnih aktivnosti deteta u igri, može biti i osnovna prepreka da dete ima miran san. Ovaj tip kašlja vrlo brzo prerasta u drugi, kada se stvara velika količina sadržaja u disajnim putevima, a virusima se priključe i bakterije.

decembar
21
2016.
Bata i seka

OPERACIJA DEDA MRAZ


Sećate li se vremena kada ste čekali Deda Mraza? Kad ste čekali da osvane jutro sa paketićem ispod jelke ili u čizmi u prozoru? Onda će vam istorijat postanka i oblikovanja legendi o Deda Mrazu biti zanimljiv.

decembar
07
2016.
Bata i seka

NAJBOLJE JE ČOKOLADNO


Čokoladno mleko ima ukus detinjstva. Koju god varijantu da ste voleli, čokoladno mleko je sigurno bilo vaše omiljeno piće dok ste odrastali. Međutim, negde usput ste prestali da ga pijete jer tako stvari idu kada odrastete. Ali, razmislite ponovo... 

novembar
23
2016.
Bata i seka

ISPRED SVIH JE ČIPS!


Deca iz različitih kultura vole različite količine masne i slatke hrane i pića, sugeriše jedno istraživanje koje ruši moderan mit da su sva deca na svetu predisponirana da vole slaktiše i masan i slan junk food.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Danijela Jovanović, Lazarevac

Aleksandra Kovačević, Omoljica

GOMEX Facebook

 

Ključne reči