Avgust
09
2017.
Bata i seka

RADOST POLASKA U ŠKOLU!


Polazak u prvi razred nije samo veliki događaj u životu deteta, već i roditelja. Ovih nekoliko saveta pomoći će vam kako da usmerite svoje dete da bolje uči i lakše pamti gradivo...

Juli
26
2017.
Bata i seka

BRZO, BRZO, DA SE NE ISTOPI!


Sladoled je omiljena letnja poslastica i svi ga vole. Isto tako svi imaju isti problem sa njim - brzo se topi na visokim letnjim temperaturama. 

Juli
11
2017.
Bata i seka

HIDRIRANJE ORGANIZMA


Stručnjaci kažu da bi deca trebalo da uzimaju najmanje tri-četiri čaše tečnosti dok su u školi, kao i da povećaju unos tečnosti kada je toplo vreme i kada se bave fizičkim aktivnostima.

Juni
23
2017.
Bata i seka

TORTA ČINI POLA ROĐENDANA!


Da li se može zamisliti dečiji rođendan bez torte? Reći ćete: “Kakvo je to besmisleno pitanje?” I jeste, jer duvanje svećica i šarene i vesele rođendanske torte su nešto što svako dete čini srećnim kao i njegove drugare, a takvi događaji se kasnije pamte kroz ceo život.

Juni
14
2017.
Bata i seka

SLATKO, SLANO I HRSKAVO


Deca iz različitih kultura vole različite količine masne i slatke hrane i pića, sugeriše jedno istraživanje koje ruši moderan mit da su sva deca na svetu predisponirana da vole slatkiše i masan i slan junk food. 

Maj
30
2017.
Bata i seka

ŠTRUMPFOVI


U jednoj dalekoj šumi nalazi se jedno malo selo. U tom malom selu među cvećem, u kućicama koje liče na šumske pečurke, žive Štrumpfovi. Niko ne može da pronađe to selo ukoliko ga Štrumpfovi sami ne pozovu. A ko su Štrumpfovi?

Maj
17
2017.
Bata i seka

KO NE VOLI KOKICE?


Decu veseli kada im mama ili baka pripremaju kokice. U zagrejanom poklopljenom sudu, kukuruz kokičar počne da pršti, a kada se podigne poklopac ukažu se kokice nastale na čudnovat način. Kokice rado jedu i odrasli i stari.

Aktuelno izdanje

Promo 1

Nagrađeni recepti

Jelena Maletin Lainšček, Vršac

Slađana Đurić, Zrenjanin

GOMEX Facebook

 

Ključne reči